大花扶桑Dwarf hardy Hibiscus(Hibiscus moscheutos)

大花扶桑Dwarf hardy Hibiscus(Hibiscus moscheutos)
2013-08-28 051 (Medium)2013-08-28 029 (Medium)
Love the big blooms! This one is big, it measures over 12 inches across–although it is not the biggest one in my garden. The biggest one is 13 inches across! It is troublesome to take a picture with tape measure even with camera on timer…
我愛這種大花扶桑! 這朵雖大,經量尺丈量略超過直徑12吋–雖然不是我花園最大的一朵花. 我的最大花記錄有直徑13吋喔! 蠻難邊拿量尺邊拍它的即使相機有定時自拍的設定…

廣告

10 thoughts on “大花扶桑Dwarf hardy Hibiscus(Hibiscus moscheutos)

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s